Traumasensitief partnerschap Anne Marsman

Op 25 april 2024 neemt onze gewaardeerde collega Hilda de Weerd, systeemtherapeut, afscheid in verband met pensioen. Hilda is jarenlang werkzaam geweest binnen het Traumacentrum in Beilen. Ter ere van haar afscheid organiseren wij een extra lezing waarbij Hilda de wens heeft uitgesproken om Anne Marsman uit te nodigen.

Trauma en psychische klachten kunnen grote impact hebben. Zowel op persoonlijk als systemisch niveau. Aan de hand van praktische voorbeelden nemen
Anne Marsman, psycholoog en ervaringsdeskundige en haar partner FrankBonekamp jullie mee in hun gezamenlijke en individuele ervaring van deze impact en de zoektocht naar hoe hier mee om te gaan. Ze delen de weg die ze samen al hebben gevonden en daar waar ze nog steeds zoekende in zijn.

Anne is psycholoog en lichaamsgericht traumatherapeut. In 2021 promoveerde zij op onderzoek naar de langdurige impact van ingrijpende jeugdervaringen. Daarbij focuste Anne zich met name op de rol van het lichaam. Anne is hoofdredacteur van het online platform Traumanet, trainer bij Trauma Company en geeft verschillende lezingen op congressen en symposia. Haar doel is om op deze manier bij te dragen aan meer kennis en begrip rondom trauma bij professionals maar ook voor mensen die zelf traumatische ervaringen hebben meegemaakt of hun naasten. Hier maakt ze gebruik van en is ze open over haar eigen ervaringen en verbindt ze dit aan haar kennis als psycholoog en promovendus. Frank is onder andere directeur en initiatiefnemer van de Social run.

✏️ Aanmelden kan via deze link
 

Praktische informatie:

Datum:  donderdag 25 april 2024

Tijd:  15.00 - 17.15 uur

Locatie:  Zalencentrum Het Valkenhof, Witte Valkenstraat 2 te Beilen

Houd rekening met een aantal minuten looptijd bij gebrek aan parkeerplaatsen.

Kosten:  €25,- graag contant betalen

Accreditatie:  Bij aankomst kunt u zich aanmelden. U ontvangt dan een deelnamebewijs welke u eventueel kunt

gebruiken voor uw eigen beroepsvereniging. De lezing is geaccrediteerd door het NVRG en kan bij

de SKJ gebruikt worden voor vrije punten.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de lezing online bij te wonen.

Er is gratis koffie en thee aanwezig. Na de lezing is er gelegenheid om nog een drankje te doen en collega's uit het werkveld te ontmoeten.  Wij hopen op uw komst en kijken uit naar een leerzame en betekenisvolle lezing. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen door een mail te sturen aan LezingencyclusGezinspsychiatrie@ggzdrenthe.nl.

Met vriendelijke groet,

 

Bea Bolt en Sander van Ravenhorst